Over

Het Centrum

Het Expertisecentrum Duizeligheid is een intercollegiaal en interdisciplinair team van zorgverleners die zich bezighoudt met het onderzoeken en behandelen van de klachten die samenhangen met duizeligheid, hoofdpijn, tinnitus en kaakklachten. Door de korte lijnen binnen het gezondheidscentrum kunnen wij optimale zorg bieden aan onze patiëntenpopulatie.

U kunt bij ons terecht voor zowel acute, chronische of meer complexe klachten. In een aantal gevallen zullen wij u voor de meest optimale zorg doorsturen naar een discipline binnen of buiten ons gezondheidscentrum. U kunt hierbij denken aan een psycholoog, audiologisch centrum, orofaciale fysiotherapeut of KNO-arts.

Het Team

Expertisecentrum Duizeligheid heeft een enthousiast team die voor u klaar staat!
Hendrik van der Velde

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut, Vestibulaire revalidatietherapeut

Silvia Punt

Fysiotherapeut,
Adem- en ontspanningstherapeut, Valpreventie

Sabine van Dijk

Fysiotherapeut, Leefstijlcoach, Slaapfysiotherapeut

FYNN Fysio

Het Expertisecentrum Duizeligheid werkt o.a. samen met Jurjen Ament, orofaciaal fysiotherapeut bij FYNN Fysio te Leeuwarden.

Psychotherapie Franeker

Het Expertisecentrum Duizeligheid werkt o.a. samen met Jeroen Scholtes, klinisch psycholoog / psychotherapeut bij Psychotherapie Franeker te Franeker.

Massagetherapieplus

Het Expertisecentrum Duizeligheid werkt o.a. samen met Niels Schuit, massagetherapeut bij Massagetherapieplus te Franeker.

Nynke Algera Logopedie

Het Expertisecentrum Duizeligheid werkt o.a. samen met Nynke Algera, Logopediste bij Nynke Algera logopedie te Franeker.

Gezondheidscentrum Het Want

Het Expertisecentrum Duizeligheid is een initiatief van Gezondheidscentrum Het Want te Franeker.